Picos de Europa, Spanje

28 mei t/m 1 juni 2024

Waarom zou ik het doen?

Dit avontuur helpt je even te ontsnappen aan de hectiek van de dag. Onze drukke agenda’s, vele afspraken, overvloedige schermtijd en het veelal zittende bestaan zorgt ervoor dat we weinig in contact komen met onszelf. Juist momenten van stilte en bewustwording kunnen helpen om je perspectief op het leven nog eens scherp te stellen en je koers te bepalen. Waarom doe ik eigenlijk wat ik doe? Heb ik de juiste balans in het leven? Hoe ziet mijn ideale toekomst er uit? Dat zijn vragen die tijd nodig hebben en die krijg je in dit programma.

Waarom zou ik het doen?

Het programma vindt plaats in het indrukwekkende Picos de Europa! In dit avontuur van 5 dagen gaan wij op pad in de natuur, ver van de geciviliseerde wereld, zonder telefoon, agenda of doel. Deze tijd is helemaal voor jou. Wij doen (stilte)wandelingen, reflecteren, delen verhalen, schrijven een toekomstplan en komen vol nieuwe inzichten terug. Wij slapen onder de sterren en eindigen in een authentiek hotel. De reis wordt begeleid door een ervaren facilitator en wildlife guide.

Het programma bestaat uit de volgende elementen:

  • Kennismakingsbijeenkomst: op een plek in de natuur maak je kennis met de groep van maximaal 10 personen. Je leert de bouwstenen van het programma kennen en krijgt praktische informatie over het avontuur.
  • Reflectiebijeenkomst: op een plek in de natuur blikken we terug op de reis en gaan we aan de slag met de integratie van alles wat we hebben geleerd. 
  • Het avontuur: dinsdagochtend t/m zaterdagavond
  • Optioneel: integratie coaching na afloop van het avontuur om al het geleerde goed te integreren in jouw leven.

Voor wie?

Dit programma is bedoeld voor iedereen die wil onthaasten, zichzelf beter wil leren kennen en op zoek is naar een gaaf avontuur in de natuur. De groep bestaat uit maximaal 10 leidinggevenden, professionals en ondernemers. Voor dit programma moet je bereid zijn om uit je comfortzone te stappen, te slapen in de natuur en flink te wandelen gedurende de dag.

Ervaringen van anderen

Suzanne Thee

Suzanne Thee

De leiderschapstrail met Niek was een onwijs bijzondere ervaring, waarin ik echt een diepe connectie met mijzelf, een stuk heling en diep vertrouwen in mijzelf heb kunnen voelen. Niek voelt heel goed aan wat jij en de groep nodig heeft en creëert een fijne veilige sfeer waar je echt jezelf kunt zijn en uiten. Ik raad het echt íedereen aan om deze prachtige verbindende reis ook te ervaren

Dirk-Jan Durieux

Dirk-Jan Durieux

Je leest wel eens over transformatie en over een diepe bewustwording. Ik dacht dan vaak ‘zweverig gezwets van geitenwollen sokken-types.’ Ik begon de reis dus iets wat ‘gereserveerd’, zal ik maar zeggen. Op een hele ongedwongen en natuurlijke wijze kwam ik er tijdens de reis achter dat mijn verlangen was om mij beter te verhouden tot mijn omgeving en meer met mensen in verbinding te zijn. Dat klinkt als zweverig gezwets, maar dat was het niet. Niek heeft mij daar enorm bij geholpen. Deze reis is voor iedereen waardevol. Dat weet ik zeker.

€2850,-

Excl. btw en vlucht

Schrijf je in en ontvang vandaag nog tips!

Mijn nieuwsbrief is er niet om jou iets te verkopen maar om te inspireren om anders te doen. Ontvang tips, maar ook mini experimentjes waarmee je zelf thuis al aan de slag kan!

Inschrijven nieuwsbrief

* indicates required