LEIDERSCHAPSREIZEN

Dompel je volledig onder in de natuurlijke wereld van zelfleiderschap. Op de meest bijzondere plekken ter wereld. Van Lapland tot de Sahara. Zonder agenda, tijd, planning of iets anders om je achter te verschuilen ontdek je wie je echt bent

Over Leiderschapsreizen

Een leiderschapsreis helpt je terug te schakelen. Drukke agenda’s, non-stop afspraken, overvloedige schermtijd en het veelal zittende bestaan zorgt ervoor dat we weinig in contact komen met onszelf.

Juist momenten van stilte en bewustwording helpen om je perspectief op het leven scherp te stellen. Stil staan en je koers opnieuw bepalen. Waarom doe ik wat ik doe? Heb ik de juiste balans in het leven? Hoe ziet mijn ideale toekomst eruit? Het zijn vragen die tijd nodig hebben om in te zinken. Die kans krijg je tijdens een reis.

Play Video

GEPLANDE REIZEN

Picos de Europa, Spanje

28 mei t/m 1 juni 2024

Wildlife trail, Roemenië

13 t/m 20 september 2024

Nature Experience Veluwe, Nederland

7 & 8 maart 2024

“Niek heeft tijdens de leiderschapsreis naar Schotland ons MT en zeker ook mij als persoon op gevoelsniveau weten te raken en verbinden”
Marius Nijland
CEO Seven Stars

Schrijf je in en ontvang vandaag nog tips!

Mijn nieuwsbrief is er niet om jou iets te verkopen maar om te inspireren om anders te doen. Ontvang tips, maar ook mini experimentjes waarmee je zelf thuis al aan de slag kan!