VAN KLEURLOOS
NAAR KLEURRIJK

Dompel je volledig onder in de natuurlijke wereld van zelfleiderschap. Op de meest bijzondere plekken ter wereld. Van Lapland tot de Sahara. Zonder agenda, tijd, planning of iets anders om je achter te verschuilen ontdek je wie je echt bent

Veel eisend en hard werken

Al vroeg in mijn leven kwam ik in contact met de natuur. In Afrika leerde ik de wilde natuur te waarden. Ik zag hoe alles in de natuur een taak heeft; volledig in balans, kracht en puurheid. Alles volgt hetzelfde ritme van de natuur. Toen wist ik nog niet hoe hard ik dat ritme later nodig zou hebben.

Ik startte mijn carrière als corporate trainee. Een rol waarin veel van mij verwacht werd en daar deed ik zelf nog een schepje bovenop. Het lukte mij om succesvol te zijn door altijd een stap extra te zetten, veeleisend en hard te zijn en niet te verslappen. Naast hard werken, studeerde ik hard (voor mijn MBA) sportte hard (trainen voor marathons) en werd zelf ook hard. Ik leefde meer en meer in mijn hoofd en luisterde niet meer naar mijn lichaam, welke steeds duidelijker signalen afgaf. Uiteindelijk verloor ik mijn uniekheid, kleur en goede gezondheid. Het leven ging te veel draaien om succesvol zijn en gelukkig zijn lukte steeds minder goed. Mijn binnenwereld kwam niet overeen met mijn buitenwereld. Tijd voor verandering.

 

HET ROER OM

Na veel pijn en moeite besloot ik het roer om te gooien en de challenge aan te gaan. Ik ontdeed mij van de bullshit die ik mijzelf vertelde (over inkomen, zekerheid, carriere, status etc) en ging op zoek naar mijn unieke zelf. Ik ontdekte dat ik veel meer kleur in mij had dan ik had laten zien in de jaren daarvoor. Ik had mij te veel geschikt in het systeem en de structuur waarin ik zat, waardoor ik mij niet meer vrij voelde. Daarom knelde het ook zo. Ik besloot stap voor stap een leven op te bouwen wat past bij wie ik echt ben; een leven vol avontuur, natuur en uitdagingen. Door keuzes te maken met al mijn wijsheid, in plaats van alleen mijn hoofd, probeer ik intuïtief te leven en het leven ten volle te beleven. Dit is wat ik mijzelf en ieder ander gun. Dat is de missie die ik nu uitvoer met de programma’s, waarin ik mijn eigen methode volg.

Schrijf je in en ontvang vandaag nog tips!

Mijn nieuwsbrief is er niet om jou iets te verkopen maar om te inspireren om anders te doen. Ontvang tips, maar ook mini experimentjes waarmee je zelf thuis al aan de slag kan!