Purpose training

Wat is jouw purpose? Deze vraag is kort, maar misschien wel belangrijkste vraag om te beantwoorden in jouw leven. Als je antwoord kunt geven op deze vraag, dan heb je namelijk geen moeite meer met keuzes maken, jouw balans bewaken, je volledige potentieel te benutten en écht in je kracht durven staan

Voor wie is het programma Purpose Day

Dit programma is bedoeld voor mensen die meer uit het leven willen halen, hun hogere doel willen vinden en hierop koers houden. Maar ook voor mensen die een spannende activiteit niet uit de weg gaan. Je kunt dit programma ook doen als directieteam.

Wat kun je verwachten?

In dit onvergetelijke en avontuurlijke programma zul je met je eigen gedrag geconfronteerd worden. Je leert je angsten en belemmerende overtuigingen doorgronden en creëert ruimte voor nieuwe ideeën. Middenin de natuur ga je werken met de elementen om dichter bij jezelf te komen. Door jouw grenzen op te zoeken, kun je jouw eigen kracht vinden, welke je gaat vertalen naar jouw persoonlijk manifest. In een kampvuur ceremonie bestempel jij de dag met jouw intenties voor de toekomst.

Het programma vindt plaats in een natuurlijke omgeving, zonder telefoons en andere afleiding. De gehele dag zal in het teken staan van zelfinzicht krijgen, grenzen verleggen en geïnspireerd worden. Durf jij het aan?

“Niek is in staat om snel tot de kern te komen door zijn warme persoonlijkheid, brede kennis en persoonlijke ervaringen”
Imara Welfing
International Tax Partner & Business Tax Lead, Deloitte

Extra informatie

Schrijf je in en ontvang vandaag nog tips!

Mijn nieuwsbrief is er niet om jou iets te verkopen maar om te inspireren om anders te doen. Ontvang tips, maar ook mini experimentjes waarmee je zelf thuis al aan de slag kan!

Inschrijven nieuwsbrief

* indicates required