PROGRAMMA'S

Inspirerende en diepgaande programma’s voor bedrijven

Wil jij een vitale en geïnspireerde organisatie waar verbinding is? Dan zul je aandacht moeten besteden aan het welzijn van de mensen in jouw organisatie.

Of je nu een jaarprogramma wilt, waarin de volledige ontwikkeling van jouw personeel uit handen wordt genomen of je zoekt een gave invulling voor een bedrijfsevenement; hier vind je een inspirerend aanbod voor jouw organisatie.

In de programma’s voor bedrijven leer je om te begrijpen en voelen wat het is om leiderschap te nemen over je eigen gedrag. Door de avontuurlijke elementen in deze programma’s ga je buiten je comfort zone ontdekken wie jij bent en hoe jij geprogrammeerd bent, zodat je de regie kunt nemen over je eigen ontwikkeling.

Welke keuze je ook maakt, je krijgt gegarandeerd avontuur, uitdaging en verdieping.

Jaarprogramma voor bedrijven

Vitaal Leiderschap

IJsbad experience

Breathwork training

Weerbaarheid training

Purpose training

"Niek is al meer dan vier jaar een essentiële spil in het ontwikkel programma van The Talent Institute, gericht op de groei van Young Professionals. Met Niek hebben we een diepgaand persoonlijk leiderschapsprogramma ontwikkeld waarin hij diverse ontwikkelingsstrategieën harmonieus combineert. Dit varieert van intervisie tot zelfs de ervaring van een ijsbad en stilte. In zijn sessies toont hij een meesterlijke beheersing in het balanceren van emotionele empathie en rationele helderheid , wat hem zeer effectief en gewaardeerd maakt. Als je opzoek bent naar een no-bullshit en effectief programma is Niek de juiste persoon"
Roderik Hageman
CO-Founder The Talent Institute

Schrijf je in en ontvang vandaag nog tips!

Mijn nieuwsbrief is er niet om jou iets te verkopen maar om te inspireren om anders te doen. Ontvang tips, maar ook mini experimentjes waarmee je zelf thuis al aan de slag kan!