CHALLENGER
& SPREKER

Niek van Halteren is een veelgevraagde spreker op organisatiebijeenkomsten, management events en congressen. Hij spreekt over zelfleiderschap, ontwikkeling en bewustzijn en combineert deze inhoud met korte, uitdagende challenges waarmee het publiek direct ervaart hoe simpel het is om je mindset en fysieke staat te veranderen; zoals jij dit wilt. Wat als je dit dagelijks ook zou kunnen? Zou je dat niet veel effectiever en krachtiger maken?

Inhoud

We zijn ver verwijderd van de natuur. Zelfs ons eigen lichaam gebruiken we niet meer optimaal. We ademen verkeerd, hebben uren schermtijd, zijn overprikkeld en leven een zittend bestaan. Ook stellen steeds meer mensen de vraag; is dit het nou? Deze giftige combinatie leidt tot burn-outs, depressies en on-geluk. 

 

Gezien onze evolutie is het ook niet vreemd dat we ons zo af en toe ontheemd voelen in deze digitale, hectische en prestatiegerichte wereld. De werking van ons brein en lijf is nog steeds gericht op fysiek overleven in de natuur en reageert op mentale prikkels met een fysieke stressrespons. Niet echt effectief dus. 

 

Maar wees niet gevreesd; er is een mogelijkheid om de volledige regie te hebben over jezelf en tegelijkertijd succesvol te zijn. We kunnen onszelf weerbaar maken. Door bewust stress op te zoeken in experimenten en challenges leer je om buiten je comfortzone ok te zijn. Je ontdekt hoe jij geprogrammeerd bent en hoe jij reageert op verschillende niveaus van stress. 

Zou het leven niet een stuk makkelijker zijn als we eenvoudige, praktische en effectieve tools zouden hebben om ons meer verbonden te voelen, regie te hebben over ons denken en doen en optimaal fit te zijn? Niek deelt zijn methode voor een effectiever, gezonder en gelukkiger leven.

Take aways

  • Inzicht in de werking van ons lichaam en brein
  • Bewust hoe je mindset kan veranderen
  • Tools om weerbaar te worden voor stress
  • Dagelijkse life-hacks om je leven effectiever, gezonder en gelukkiger te maken
“Niek is een boeiende spreker die onze grote groep vanaf het begin tot het einde wist te fascineren. Hij structureerde de sessie op een prachtige manier, waarbij hij een dans creëerde tussen kennis en actie, met als resultaat een veilige setting. Veel waren verrast door hun eigen moed en die van hun collega's!”
Merel van Geel
Chief Culture Officer, Amsterdam Data Collective

vanaf €1750,

Excl. btw

Schrijf je in en ontvang vandaag nog tips!

Mijn nieuwsbrief is er niet om jou iets te verkopen maar om te inspireren om anders te doen. Ontvang tips, maar ook mini experimentjes waarmee je zelf thuis al aan de slag kan!