Breathwork

Ademhaling; we doen het elke dag, maar doen we dit ook op de juiste manier? Door stress en weinig bewustzijn ademen we over het algemeen te veel en inefficiënt. Hierdoor worden prestaties en op lange termijn gezondheid negatief beïnvloed. Tijdens deze Breathwork Training leer je in een dag de werking van ademhaling beter kennen én je eigen ademhaling te analyseren en verbeteren.

Voor wie is de Breathwork Training?

De training is bedoeld voor mensen die hun prestaties en hun gezondheid willen verbeteren met behulp van ademhaling. Zeker wanneer je merkt dat je spanning voelt met ademen en/of stressklachten hebt, kan deze training handvatten bieden om te ontspannen.

Tijdens de dag onderzoeken we de fysieke, mentale, emotionele en spirituele kanten van ademhaling. We leren de werking van ademhaling en de wijze waarop we dit kunnen beïnvloeden én we experimenteren met verschillende ademhalingstechnieken. Na deze dag ben jij je bewust van de processen in je lichaam en weet je hoe je de staat van je lichaam aanpast met behulp van ademhaling.

“Niek is in staat om snel tot de kern te komen door zijn warme persoonlijkheid, brede kennis en persoonlijke ervaringen”
Imara Welfing
International Tax Partner & Business Tax Lead, Deloitte

Extra informatie

Schrijf je in en ontvang vandaag nog tips!

Mijn nieuwsbrief is er niet om jou iets te verkopen maar om te inspireren om anders te doen. Ontvang tips, maar ook mini experimentjes waarmee je zelf thuis al aan de slag kan!

Inschrijven nieuwsbrief

* indicates required